2 Ocak 2018 Salı

Farklı Tarzda 7 Gelin Parfümü

Düğün gününde her gelin mükemmel görünmek ister. Gelinlikten ayakkabıya makyajdan saç tasarımına kadar birçok şey için aylar öncesinden hazırlık yaparken parfümünüzü son ana bırakmayın. Birçok kişiyle muhattap olup görüntünüzle olduğu kadar kokunuzla da hafızalarda iz bırakacaksınız. 

İlk önce nasıl bir gelin olacağınıza, nasıl bir gelinlik giyeceğinize karar verin ki bu yazıyı okuyorsanız muhtemelen çoktan karar vermişsinizdir. Romantik bir gelin mi olacaksınız yoksa modern bir gelin mi? Düğün töreninizde sade mi görünmek istiyorsunuz yoksa seksi mi? 7 farklı gelin tarzına uygun 7 farklı parfüm sizi bu  büyük günde mükemmel tamamlayacak.

1)Klasik Gelin: Klasik olmak her zaman modadır. Gelinliğinizle, saçınızla, makyajınızla klasik bir gelin olacaksanız size bir klasik yakışır: Chanel No. 5




2)Romantik gelin: Romantik gelinler abartıdan uzak gelinlik ve açık bırakılmış saçları tercih eder. Hafif bir ruj ve abartıdan uzak bir makyajla, saçınıza konduracağınız çiçekli bir taçla ve bir buket gerçek çiçekle romantik bir gelin olmak size çok yakışacak. Tabii bir de çiçek ve pudralı kokusuyla Chloe Love.


 

3)Süslü Gelin: Gösterişli kumaşıyla kabarık bir gelinlik, pırıl pırıl bir taç, kırmızı bir ruj, simsiyah gözler ve şık bir saç modeliyle bazı gelinler, bütün gözler gece boyu üzerinde olsun ister. O zaman görüntünüz kadar kokunuza da önem vermelisiniz. Fark edilirliği yüksek vanilya güzeli bu klasik sizi tam bir kraliçe gibi hissettirecek: Dior Hypnotic Poison


 

4)Masum Gelin: Beyaz gelinlik masumiyeti çağrıştırır. Tabii masum bir görünüm için seçeceğiniz gelinliğin modeli çok önemli. Yoksa fazla dekolteli bir gelinlik seçerseniz gelinliğin beyaz olması sizi kurtarmaz. Hatrı sayılır bir gelinlik koleksiyonuna sahip Elie Saab'ın Le Parfum'u size beyaz rengin masumiyetini çağrıştıracak.


 


5)Modern Gelin: Minimalist ancak iddialı gelinlikler bu ara çok moda. Özellikle tarihi mekanlarda yapılan evlilik organizasyonlarına bu tarz gelinlikler çok yakışıyor. Elbette modern bir geline iddialı ama minimalist kokusuyla Estee Lauder'ın Modern Muse'u çok iyi gider.

 

6)Seksi Gelin: Biliyoruz "beyaz" diyince, "gelinlik" diyince aklımıza hep masumiyet geliyor ama bugün sizin gününüz. Seksi bir gelin olmak istiyorsanız kimse sizi tutamaz. Hem ucuz ucuz şeker kokmayan hem seksi bir parfüm istiyorsanız Chanel Coco Mademoiselle size göre.


 

7)Vintage Gelin: Son zamanlarda dantel detaylı nostaljik görünümlü vintage gelinliklere ilgi artıyor. Büyük annenizin sandığına bir göz atın. Hayatınızın gelinliği belki orada saklıdır. Hem de binlerce liralık gelinlik masrafından kurtulursunuz. Eğer vintage bir gelinlik giyecekseniz vintage bir koku sizi mükemmel tamamlayacak: Guerlain Shalimar

 







Guerlain Shalimar EDP

Bundan dört asır önce, Hindistan'da, İmparator Şah Cihan , Prenses Mümtaz Mahal 'e ümitsizce aşık oldu. Mümtaz Mahal için büyü...